Домашна наденица

Източник: Бон Апети
Дата: 30.04.2010
Домашна наденица
 
Необходими продукти:
800 г свински шол
800 г телешки шол
1/2 с. л. кимион
1/2 с. л. чубрица
1 с. л. червен пипер
1/2 с. л. сол
2 скилидки чесън
2 м тънки черва


Начин на приготвяне:
1
Месото се реже на парчета и се смила в месомелачка.
2
В подходящ съд се смесват каймата и подправките.
3
На месомелачката се поставя накрайникът за пълнене, на него се нанизват много добре измитите черва и се пълнят наденички с приблизителна дължина 15 см.
4
Оставят се в хладилник за 2–3 часа и са готови за консумация след топлинна обработка.
 
 
Съвет:
Наденичките могат да се окачат на сухо, сенчесто и проветриво място. Единственото, което е необходимо, е всеки ден да се разточват с бутилка и след около две седмици ще са готови и за пряка консумация, без топлинна обработка.
 

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


144 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: