Домашна бисквитена торта

Източник: Анна
ТИТЛА: Хоби готвач
Дата: 08.07.2017
Домашна бисквитена торта
 
Необходими продукти:
2 пакета бисквити „Закуска“ (1 пакет обикновени бисквити
и 1 пакет бисквити с какао)
2 пакетчета инстантен крем (1 ванилия и 1 шоколад)
200 мл животинска сладкарска сметана
800 мл прясно мляко
200 г малини


Начин на приготвяне:
1
Двата крема се приготвят в отделни купи (всеки с по 400 мл прясно мляко), според указанията върху опаковката.
2
Сметаната се разбива, докато стане на сняг. Разделя се на две части и се добавя към двата крема. Разбърква се внимателно, за да остане сместа пухкава.
3
Малините се добавят към ваниловия крем, като (по желание) няколко малини се заделят за украса на тортата.
4
Във форма за торта се нарежда 1 ред бисквити и се намазват с половината от единия крем (примерно ред кафяви бисквити се покриват с половината от ваниловия крем).
5
Следва втори ред бисквити и отново крем. Така се подреждат 4 реда бисквити, като се завършва с останалия крем.
6
Тортата се украсява с малини, оставя се в хладилник за няколко часа (да стегне), след което се изважда от формата и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

13.03.2019
Вкусна е и с тези плодове
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


146 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: