Киш „Лорен“
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2022 Интересна рецепта, ще я пробвам! Добре изглежда хлебчето!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2022 Здравейте, Мария – разбира се, че може да се добави сол.
Здравейте, Еклер – заменете брашното от лимец с пълнозърнесто брашно. Поздрави от нас!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2022 Здравейте! С какво може да се замени брашното от лимец?
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2019 Може ли да се добави сол ?
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.02.2016 Не, Мария, не е заради брашното, явно хлябът е имал нужда от още печене. Този хляб по принцип става „сочен“, не е пръхкав като белия хляб, приготвен с мая, а прилича на немския хляб , който се продава вакуумиран и нарязан в големите супермаркети.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...