Добруджанска пърленка

Източник: Бон Апети
Дата: 05.09.2005
Добруджанска пърленка
 
Необходими продукти:
100 г тесто
50 г сирене


Начин на приготвяне:
1
Добруджанска пърленка
Тестото се разстила като за пица с помощта на точилка. (Можете да използвате тестото за "Добруджанска пица".)
2
Добруджанска пърленка 2
Поръсва се с натрошеното сирене и се прегъва на две, така че да се получи полумесец. След това отново се разстила с точилка.
3
Добруджанска пърленка 3
Пърленката се пече до зачервяване в предварително загрята до температура 230 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


252 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: