Баница със спанак и кашкавал
Лора и Стоян
13. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2024 В тази рецепта харесвам най-вече бързината, с която мога да ги направя за закуска, ползвам чопър, брашното на три пъти приблизително чаена чаша, всеки път с по малко сирене, кашкавал и масло, сода, после към овкусените трохи добавям яйцето и млякото, десетина минути работа общо с оформянето и само 15-20 за печене. И са запомнящи се като вкус, заради чубрицата.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
14.10.2022 Просто чудесни.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
13.08.2022 Благодаря за рецептата! Много вкусни и бързи за приготвяне.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2020 Много вкусни!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
11.10.2018 Страхотни за закуска :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...