Диетична ябълково-оризова каша

Рецепта за деца над 4-месечна възраст от д-р Антоанета Антонова, педиатър
Източник: Бон Апети
Дата: 11.07.2007

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 ябълка (100 г)
3 с. л. оризова безмлечна каша
1 ч. л. щипка кафява захар


Начин на приготвяне:
1
Диетична ябълково-оризова каша
Ябълката се измива и се почиства от семките.
2
Диетична ябълково-оризова каша 2
След това се поставя върху алуминиево фолио и се поръсва с кафява захар.
3
Диетична ябълково-оризова каша 3
Ябълката се увива във фолиото от всички страни и се пече около 20 минути в предварително загрята фурна при температура 200 градуса.
4
Диетична ябълково-оризова каша 4
Изпечената ябълка се изважда от фолиото и се обелва.
5
Диетична ябълково-оризова каша 5
Оризовата каша се разтваря във вода според указанието на опаковката.
6
Диетична ябълково-оризова каша 6
Ябълката се залива с разтворената оризова каша, намачква се и ястието е готово за консумация.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: