Десерт от ябълки с мед и канела

ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 03.10.2017
Десерт от ябълки с мед и канела
 
Необходими продукти:
1 сладко-кисела ябълка
4 с. л. мед
1/2 ч. л. канела


Начин на приготвяне:
1
Ябълката се реже на слайсове и се почиства от семките.

2
Медът се смесва с канелата. Разбърква се и с него се заливат ябълките.


Съвети:
Семките могат да се махнат с помощта на уред за изтърбушване на чушки.

Тъй като канелата понижава кръвното налягане, по желание може да се сложи по-малко количество от посоченото в рецептата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: