Чушков сос

Източник: Бон Апети
Дата: 15.09.2009
Чушков сос
 
Необходими продукти:
4 червени чушки
1 глава лук (150 г)
500 мл бяло вино
2 щипки бял пипер
1 кубче зеленчуков бульон


Начин на приготвяне:
1
Чушков сос
Чушките и лукът се почистват и се режат на кубчета.
2
Чушков сос 2
Слагат се в тенджера заедно с виното, солта, белия пипер и стрития бульон.
3
Чушков сос 3
Сосът се вари на тих огън около 20 минути, след което се пасира и се прецежда през ситна цедка. Трябва да стане малко по-рядък от крем супа.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: