Индийски пържен ориз
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2017 Рецептата не е лоша, но имам някои забележки.
При чушковата салца - когато към 5-6 чушки и два домата се добавят 4 ч. л. захар, няма ли да се получи мармалад?)))))
При плънката пък рискуваме да се превърнем в солници - сушената самардала се предлага почти с 30% сол в нея, май и при сминдуха е същата работа, сиренето, ако не се изкисне е твърде солено и ще ни трябват литри айрян да утоляваме жаждата.))) Впрочем, маргаринът не е ли имитиращ продукт, и като такъв не е препоръчително да се консумира?))) Има ли нещо лошо да се използва доброто старо краве масло?)))))
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...