Индийски пържен ориз
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2017 Рецептата не е лоша, но имам някои забележки.
При чушковата салца - когато към 5-6 чушки и два домата се добавят 4 ч. л. захар, няма ли да се получи мармалад?)))))
При плънката пък рискуваме да се превърнем в солници - сушената самардала се предлага почти с 30% сол в нея, май и при сминдуха е същата работа, сиренето, ако не се изкисне е твърде солено и ще ни трябват литри айрян да утоляваме жаждата.))) Впрочем, маргаринът не е ли имитиращ продукт, и като такъв не е препоръчително да се консумира?))) Има ли нещо лошо да се използва доброто старо краве масло?)))))
|
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...