Чуфки по каменски

Източник: Бон Апети
Дата: 27.01.2003
Чуфки по каменски
 
Необходими продукти:
3 свински крачета
3-4 шепи сушен зелен фасул
2 с. л. олио
2 с. л. доматено пюре
1 глава кромид лук
10 зърна черен пипер
1 ч. л. червен пипер
1 1/2 с. л. брашно


Начин на приготвяне:
1
Чуфки по каменски
Сушеният фасул се накисва в студена вода за една нощ, за да набъбне.
2
Чуфки по каменски 2
Крачетата се разрязват през средата на две, след което се разделят на няколко части през хрущялите. Поставят се в тенджера, заливат се с 2 л студена вода, посоляват се и се варят заедно с черния пипер.
3
Чуфки по каменски 3
Наситненият лук се запържва за минута в олиото, поръсва се с червен пипер и брашно, разбърква се и се налива разтвореното в малко бульон доматено пюре. Сместа се добавя към сварените крачета заедно с фасула. Ястието ври на тих огън 30 минути, към края се слагат подправките.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: