Шоколадово суфле
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
12.04.2023 Без желатин стои ли лремът стегнат?
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
08.08.2019 Много вкусен стана но според мен трябва да е с 2 пъти по малко бисквитен блат и 2 пъти повече крем. Аз го направих в 28см тавичка и е 50/50 като съотношение видимо. Иначе е много вкусно, два коментара по темата няма :)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
22.01.2019 Сложих сока от лимона в бисквитите за основата, а в крема вместо пудра захар - подсладител. Пак стана голяма вкусотия.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
24.02.2018 Вкусотия ! При мен стана супер. Но понеже в Гърция няма заквасена сметана, я замених със страгисто(нещо като цедено мляко). И се получи перфектно. Не успях да снимам първият, но след малко започвам вторият и ще снимам.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.10.2017 Супер вкусно! Един съвет от мен - не ползвайте сладко за украса. Разтече се, крема се поразпадна когато го извадих от формата. Иначе си стана много вкусно.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...