Чеснови хлебчета със сирене „Чедър“

Вкусни и ароматни
Източник: Дарко
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 02.02.2017
Чеснови хлебчета със сирене „Чедър“
 
Необходими продукти:
1/2 багета
2 с. л. краве масло
1 скилидка чесън
1 с. л. магданоз (нарязан наситно)
70 г сирене „Чедър“


Начин на приготвяне:
1
Разполовете багетата по дължина.
2
В купа смесете маслото (със стайна температура) с магданоза и фино настърганата скилидка чесън. Разбъркайте добре.
3
Намажете двете половини на багетата с чесновото масло и ги поръсете с настърганото сирене „Чедър“.
4
Захлупете ги една върху друга и ги увийте в лист алуминиево фолио (като пакет).
5
Сложете хляба в предварително загрята на 220 градуса фурна и печете 15 минути. След това нарежете на филийки.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: