Червено цвекло с джинджифил

Салата с пикантна нотка
Източник: nefertifi
ТИТЛА: Хоби готвач
Дата: 26.11.2015
Червено цвекло с джинджифил
 
Необходими продукти:
1 глава червено цвекло
1 с. л. пресен корен от джинджифил (настърган)
1 ч. л. майонеза
1 ч. л. горчица
1 маслина (за декорация)
сол, лимонов сок (или оцет) на вкус


Начин на приготвяне:
1
Цвеклото се измива, обелва се и се настъргва.
2
Смесва се с джинджифила и с останалите продукти.
3
Салатата се разбърква добре и се поднася.




Съвети:
Ако не ви допада вкуса на сурово цвекло може да го сварите.

Подходящи добавки към салатата са пресни подправки и лук.

По желание майонезата може да се замени с олио или със зехтин.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


166 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: