Пилаф с гъби
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
26.09.2018 Браво за рецептата, получи се чудесно, и аз намалих маслото. :-)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2018 250 гр.масло не са ли малко множко за 2ч.ч.леща? Вярно, че лукът е доста, но и с половината мазнина би станала чудесна супа. Аз поне слагам на 250 гр.леща и един лук около 50гр.краве масло
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
08.12.2017 Готвя червена леща,от как я има на пазара у нас.Винаги уникално вкусна,и безспорно здравословна :) А супата я правя ,точно по този начин.Страхотна е!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2015 Сготвих я в тенджерата под налягане и стана на каша, но пък за сметка на това много вкусна. За пръв път ям леща.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2015 Чудесна стана, само че аз я пасирах :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...