Чепеларски пататник

Източник: Orlin Tanev
ТИТЛА: Чирак
Дата: 12.01.2012
Чепеларски пататник
 
Необходими продукти:
5 картофа
2 яйца
300 г сирене
две супени лъжици джоджен


Начин на приготвяне:
1
Чепеларски пататник

Картофите се рендосват на едро добавят се двете яйца,сиренето,джоджена сместта се разбърква добре.


2
Чепеларски пататник

Тигана се намазва с маргарин за да не залепне пататника при изпичането.Трябва добре да се изравни пататника да е равномерно в тигана  за да се изпече еднакво навсякъде.


3
Чепеларски пататник

Пече се към 40 минути на слаб огън. След като се изпече от едната страна се обръща  и се пече и от другата за кратко. Може да се поднесе с настъргано сирене. Успех! :)


Подобни рецепти:
Коментари (5)
5.
Изпрати
лично съобщение

24.02.2017
стана супер предварително изцедих картофите сложих и стар лук съюо на едро нарязан
4.
Изпрати
лично съобщение

30.11.-0001
суров ли е картофа или сварен. Ако е суров трябва ли да се отцеди сока който си пускат картофите, преди да го омесим с другите съставки.
3.
Изпрати
лично съобщение

30.11.-0001
Да, къде се пече и колко грама са тези 5 картофа?
2.
Изпрати
лично съобщение

30.11.-0001
Това на котлон ли се пече или на фурна
1.
Изпрати
лично съобщение

30.11.-0001
изглежда прекрасно смятам да го пробвам
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


241 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: