Чаудър със сьомга

Вкусна зимна супа
Източник: Бон Апети
Дата: 16.03.2021

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1,5 кг рагу от сьомга
300 г картофи
150 г замразена царевица
30 г краве масло
200 мл животинска сметана
1/2 връзка копър
2 стръка праз
1 стрък стеблена целина
1 глава червен лук
1 с. л. брашно
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Чаудър със сьомга
Рибното рагу се залива с 2 л вода и се готви около 40 минути, като първоначално се отпенва.
2
Чаудър със сьомга 2
Бульонът се прецежда, а рагуто се обезкостява.
3
Чаудър със сьомга 3
Лукът се реже на кубчета, а празът на кръгчета. Картофите и целината се почистват и се режат на кубчета.
4
Чаудър със сьомга 4
Двата вида лук и целината се запържват в маслото.
5
Чаудър със сьомга 5
Когато омекнат, се прибавя брашното, разбърква се и щом се позапържи, се налива бульонът.
6
Чаудър със сьомга 6
Прибавят се картофите, посолява се и се готви, докато зеленчуците омекнат.
7
Чаудър със сьомга 7
Накрая се добавят царевицата, рибата и сметаната.
8
Чаудър със сьомга 8
Супата се овкусява със сол и черен пипер и се готви още около 5 минути.
9
Чаудър със сьомга 9
Поднася се с наситнен копър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: