Чаудър с риба

С наситен цвят и богат вкус
Източник: Бон Апети
Дата: 06.11.2020

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 глава лук
100 г бекон
1 с. л. брашно
600 мл рибен бульон
200 г пресни картофи (дребни)
300 мл прясно мляко
300 г филе от треска
200 г микс от морски дарове (замразен)
1 стрък мащерка
1 щипка пушен лют червен пипер
1/3 връзка магданоз
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Чаудър с риба
Беконът се реже на малки кубчета и се запържва в тенджера без мазнина.
2
Чаудър с риба 2
Добавя се нарязаният наситно лук и също се запържва за кратко.
3
Чаудър с риба 3
Сипва се брашното, разбърква се и малко по малко се налива бульонът.
4
Чаудър с риба 4
Слагат се разполовените картофи, похлупва се и се вари до готовност на картофите.
5
Чаудър с риба 5
Налива се млякото.

6
Чаудър с риба 6
Добавят се наситнената мащерка, лютият червен пипер, нарязаната на кубчета риба и морските дарове. Овкусява се със сол и черен пипер и се след минута се дърпа от котлона.

7
Чаудър с риба 7
Супата се сервира с наситнен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


207 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: