Риба меч с домати и зелени маслини
Лора и Стоян
14. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2022 Това е едно от най-вкусните ястия с телешко
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
11.06.2021 Вкусно е, не знам дали това е оригиналната рецепта за Б. Строганов?
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
10.11.2019 Аз добових телешки бульон и мисля че стана още по добре!
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
06.05.2018 Много вкусна и лесна рецепта. :)
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2018 Христина, не пържим в масло - в случая мазнината е върху месото - има разлика и така няма да загори. По този начин месото е покрито с тънък слой мазнина и придобива хубава карамелена повърхност. Ако искаш, може да оставиш виното, то е само 100 мл и бързо се изпарява в добре загрят съд. Възможно е, количеството да стигне и за повече от 2 порции.
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...