Риба меч с домати и зелени маслини
Лора и Стоян
14. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2022 Това е едно от най-вкусните ястия с телешко
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
11.06.2021 Вкусно е, не знам дали това е оригиналната рецепта за Б. Строганов?
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
10.11.2019 Аз добових телешки бульон и мисля че стана още по добре!
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
06.05.2018 Много вкусна и лесна рецепта. :)
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2018 Христина, не пържим в масло - в случая мазнината е върху месото - има разлика и така няма да загори. По този начин месото е покрито с тънък слой мазнина и придобива хубава карамелена повърхност. Ако искаш, може да оставиш виното, то е само 100 мл и бързо се изпарява в добре загрят съд. Възможно е, количеството да стигне и за повече от 2 порции.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...