Френски мадлени
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
03.12.2018 оооохооо, нямам търпение да се пробвам да го направя!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2018 когато разточвах от долната страна се появи малко масло.фатално ли е
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.12.2016 Йоана, според нас, количеството на маслото е коректно. Нашето тесто се получи добре и не беше солено на вкус.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.11.2016 Много хубава рецепта,само имам една забележка,понеже аз използвах тестото за направата на френски кроасани,първо,че ми се сториха солени и освен това смятам,че кравето масло е твърде много,мисля,че трябва да е наполовина
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.03.2016 Най-сетне \"читава\" рецепта за бутер тесто!
Поздравявам ви с вашите оригинални,сполучливи и лесни рецепти!!!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...