Бульон от бекон

Пищен, без да е тежък, с нотки на домашен уют
Източник: Бон Апети
Дата: 21.03.2014

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
250 г бекон
1 глава лук
1 стрък праз
5 скилидки чесън
1 морков
1 червена сладка ябълка
1 стрък мащерка
1 дафинов лист
1 ½ л вода


Начин на приготвяне:
1
Бульон от бекон
Беконът се реже на кубчета и се запържва в собствената си мазнина.
2
Бульон от бекон 2
Добавят се наситнените лук, праз, чесън и морков и се пържат, докато омекнат.
3
Бульон от бекон 3
Прибавя се обелената и нарязана на 4 парчета ябълка. Налива се водата и се ароматизира с мащерката и дафиновия лист.
4
Бульон от бекон 4
Готви се на тих огън за 45 минути, след което се прецежда.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


232 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: