Питка със слънчогледови семки и маслини
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.07.2015 Много вкусни бухтички :-)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.06.2015 От години правя тези бухти.У нас им казваме содени питки-замесвам тестото,като в него слагам малко сол и щипка захар,а сиренето ръся върху разточеното тесто,прихлупвам и после нарязвам на квадатчета и правоъгълници.За нарязването използвам порцелановата чиния,за да не се разтваря тестото и да не изпадне сиренето.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...