Панакота с шоколадов сос
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
28.11.2017 Пухкави и вкусни.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.11.2017 Станаха много пухкави, но с малко повече кисело мляко
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2015 Прекрасни станаха, количеството кисело мляко дадено в рецептата е малко, аз сложих около 200 гр. повече.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.11.2014 Получиха се чудесно!
Няколко коментара:
- Количеството кисело мляко според рецептата беше малко, наложи се да добавя ощеоколо 100г.
- Препоръчвам да се загребва по-малко тесто, защото в противен случай бухтата е доста голяма и остава сурово тесто отвътре.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.01.2014 Много вкусно е и със сироп от дюла.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...