Маков кейк с шоколадова глазура
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
09.11.2023 Преди време правих такива по рецепта на Джейми Оливър, пак имаше загряване на форма за мъфини, много горещо олио във всяка формичка, палачинково тесто и да, трябва да са кухи отвътре. Но той представи рецептата като хлебчета, които се сервираха заедно с някакви месни традиционни блюда, вътре в самата чиния, към гарнитурата. Споменът ми е, че бяха вкусни като хляб, но не така, че да минат за палачинки, по-сухи са. Ще пробвам и тези.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2023 Страхотни! Направих половин доза във форма за мини мъфини, която намазах предварително с масло. Трябваше им 15 мин за 220 градуса и още 15 мин на 180 градуса.
Излезнаха 15 бухнали палачинки.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2020 Много въздушни
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2020 Ще се откажа да пържа палачинки. Тези станаха много вкусни. Увеличиха обема си 3 пъти.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2020 Следващият път ще им сложа и шоколадче или кашкавалче, че сега ми излязоха кухички.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...