Гъби с пармезан
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.01.2016 Дааа,много са хубави.Аз ги правя с домашна пастърма,нарязана на тънки филенца,става божествено.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.12.2015 Страхотни правя ги с хляб на семена препечен::)))
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...