Брускети с гъби

. Ако смятате тази вечер да се наслаждавате на хубаво вино, това е перфектното мезе
Източник: Бон Апети
Дата: 14.02.2014

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г печурки
4 с. л. майонеза
2 чабати
2 скилидки чесън
2 стръка мащерка
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Брускети с гъби
Гъбите се обелват и се режат на тънко.
2
Брускети с гъби 2
Хлябът се реже на филийки.
3
Брускети с гъби 3
Чесънът се прави на паста с малко сол, от мащерката се отделят листенцата и се смесват с майонезата.
4
Брускети с гъби 4
Филийките се мажат с майонеза и отгоре се подреждат гъбите.
5
Брускети с гъби 5
Овкусява се със сол и черен пипер и се пекат на 180 градуса с вентилатор за 15 минути.

Подобни рецепти:
Коментари (6)
6.
Изпрати
лично съобщение

08.04.2015
:)
5.
Изпрати
лично съобщение

23.03.2014
Отлично вървят с биричка :)
4.
Изпрати
лично съобщение

11.03.2014
Много са лесни, играчката е повече в сосчето. Иначе аз ги направих с повече плънка- стават леко тежки, но са много вкусни. Ако ги правите с франзела, вместо с чибата, за тези количества в рецептата една франзела стига.
3.
Изпрати
лично съобщение

19.02.2014
Малко се увжякох с мазането и станаха тежички, но са адски вкусни! Следващия път с тънък слой от сместа и няма да ми остане основното недокоснато :)
2.
Изпрати
лично съобщение

16.02.2014
страхотно се получиха
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


320 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: