Брауни

За любителите на шоколадовите сладкиши
Източник: Бон Апети
Дата: 05.10.2011
Брауни
 
Необходими продукти:
145 г натурален шоколад
260 г краве масло
4 яйца (на стайна температура)
250 г захар
140 г брашно
140 г лешници
1 щипка сол


Начин на приготвяне:
1
Брауни

Маслото и шоколадът се разтопяват на водна баня (може и в микровълнова фурна).

 


2
Брауни 2

Яйцата се разбиват със захарта на водна баня, до получаването на гъст крем.

 


3
Брауни 3

Шоколадът се прибавя на два пъти към яйцата, като се бърка непрекъснато.


4
Брауни 4

Накрая се слага пресятото брашно и лешниците, нарязани наедро.


5
Брауни 5

Сместа се сипва в намазнена и набрашнена тава.


6
Брауни 6

Сладкишът се пече в предварително загрята на 200 градуса фурна за 20 минути.


Подобни рецепти:
Коментари (17)
17.
Изпрати
лично съобщение

21.03.2022
Спазвах рецептата стриктно. Изпече се перфектно, но на 180 градуса го пуснах, около 40 минути.
16.
Изпрати
лично съобщение

26.05.2020
Страхотен десерт!
15.
Изпрати
лично съобщение

24.05.2020
Току що извадено от фурната- като за първи път ще видим дали и на вкус ще е прилично,само знам ,че вече ще го правя по тази рецепта,тъй като май ще ми се окаже най-сполучливата! Поздрави!
14.
Изпрати
лично съобщение

18.01.2020
При мен се получи!
13.
Изпрати
лично съобщение

12.11.2018
Получи се много вкусно. Но аз замених захарта с кафява и намалиха маслото на 150 гр. Колкото повече стои, толкова по -вкусно става :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Юрукова се регистрира в сайта.
dd2 се регистрира в сайта.
Велина Василева коментира рецептата Кибе в бял сос
Бон Апети коментира рецептата Кибе в бял сос
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: