Бадемово мляко
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2017 Здравейте. Брашното, което съм снимала е от каменна мелница в Стамболово. /Използвам техните брашна за квас и хляб с \"други\" брашна и съм доволна. Сега ще пробвам и просото/ Засега проекто-закваската се държи добре. наистина се утаява малко на дъното, но може би защото брашното е малко по-едро смляно. Може би трябва да мине през кафемелачка. Ще споделя крайния резултат.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
24.05.2015 Здравейте,
За закваската трябва ли да е препечено брашното?
С непрепеченото се утаява и изглежда странно.
Апропо брашното е от фирмата описана от Даниел Банчев по долу... ще споделя резултатите
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2015 Благодаря за рецептата. Живея в чужбина и толкова отдавна ми се пие боза, а тук не продват. Още утре ще я пробвам....мммм
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
20.12.2013 лесна е детето ми е обожава
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.04.2014 По-рано го намирах по селата, но в последните две години спряха да го правят. Миналата година намерих в диетичните магазини опаковки от по 400гр производство на ЕТ \"ТИТ- Теньо Тенев\"от гр. Камено. Направих боза от тези опаковки – но не получи нищо добро и се наложи да я изхвърля. Не мога да си обясня защо не стана бозата (дали от някакви добавки в брашното или по друга причина), но когато се сетя да я правя, сега използвам обикновено житно брашно от село а не купено от магазина…
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...