Шарлота с круши
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
30.08.2014 аз я направих и стана много вкусна :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
28.05.2014 Хубава торта и лесна рецепта
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
31.10.2013 блатовете не ми се надигнаха при печене, но съм на извода, че ми е от печката, защото при всички рецепти на блатове, ми спадат по време на печене. А тортата, тя е просто превъзходна!!!!!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Може да спада по различни причини, например вратата на фурната не трабва да се отваря, това е общ принцип. Някои смеси са много чувствителни на температурни промени.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Спада по време на печене.може би,защото намокрих пергаментовата хартия.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...