Сметаново суфле
Лора и Стоян
19. |
Изпрати
лично съобщение |
17.05.2020 Паят е страхотен, аз го направих с боровинки, ябълки и ягоди. Единствено следващият път ще сложа по-малко захар, доста сладък стана :)
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
21.07.2018 Направих пая с пълнозърнесто брашно, пресни боровинки и с 20гр по-малко захар. Стана превъзходен !
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2018 Страхотен пай,!
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
30.03.2017 Аз не сложих лимонова кора, така че е от нещо друго ;)
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
30.03.2017 Мариела, горчивият вкус може да се дължи на лимоновата кора, която нагарча, когато се стърже от бялата част на кората или когато кората просто е по-горчива. Заради отделилата се течност, следващият път може да сложиш повече нишесте.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...