Чийзкейк с ягоди
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2018 Хм, спазих изключително точно рецептата. Единственото, което добавих от моя страна, беше прясното мляко към шоколада за топене. Бонбоните не се получиха на вид. Положих ги в силиконови формички и след като престояха дори в хлдиника, трудно се извадиха. Шоколадът веднъж вече стопен, трудно добива онази твърдост просто ей така. Може би има техника или съставка, но тя определено не е включена в тази рецепта!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...