Бонбони с фъстъчено масло

Постен вариант на любимите бонбони „Лакта”
Източник: Бон Апети
Дата: 24.03.2015

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
100 г сурово кашу
3 с. л. кленов сироп
100 г фъстъчено масло
3 с. л. кокосово масло
1 ванилия


Начин на приготвяне:
1
Бонбони с фъстъчено масло
Кашуто се накисва за 15 минути в студена вода, отцежда се и се смила в блендер.
2
Бонбони с фъстъчено масло 2
Добавят се кокосовото масло, кленовият сироп, ванилията и фъстъченото масло и отново се смила.
3
Бонбони с фъстъчено масло 3
Готовата смес се изсипва в тавичка, застлана с хартия за печене и се заглажда.

4
Бонбони с фъстъчено масло 4
Оставя се за 3 часа в хладилник, след което се изважда и се нарязва като бонбони.

Съвет:
Кокосовото масло може леко да се загрее, преди да се прибави към сместа.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

29.01.2022
Много вкусни! Само, че при мен кашуто кисна цяла нощ и чопъра ми не можа по фино да смели сместа, но пък резултата е вкусен!
1.
Изпрати
лично съобщение

01.10.2018
Бързо, лесно и мнооого вкусно!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


276 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: