Боден дедо по кюстендилски

Гост: Катя Близнакова, певица
Източник: Бон Апети
Дата: 25.04.2009
Боден дедо по кюстендилски
 
Необходими продукти:
1 франзела
200 г шунка
100 г кашкавал
50 г краве масло
1 глава чесън
4-5 с. л. паста от маслини
черен пипер и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Боден дедо по кюстендилски
Франзелата се нарязва на половини и вътрешността се издълбава.
2
Боден дедо по кюстендилски 2
Парчетата се загряват за кратко във фурна и отвътре се намазват с краве масло.
3
Боден дедо по кюстендилски 3
Шунката, кашкавалът и скилидките чесън се нарязват. Смилат се в блендер заедно с пастата от маслини, черен пипер и сол на вкус.
4
Боден дедо по кюстендилски 4
Франзелата се пълни с получената смес, поръсва се с настърган кашкавал и се запича за кратко във фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


277 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: