Лозови сарми
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2020 Салвията предава много фин вкус на ястието. Аз запържих листенцата в мазнината докато станаха хрупкави, отстраних ги и използвах олиото за лука и другите зеленчуци. Малко преди да сваля от котлона вече готовото ядене, върнах салвията обратно и сервирах. Беше много вкусно, обезателно ще повторя!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.08.2013 Семпъл и изчистен вкус!
|
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...