Лозови сарми
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2020 Салвията предава много фин вкус на ястието. Аз запържих листенцата в мазнината докато станаха хрупкави, отстраних ги и използвах олиото за лука и другите зеленчуци. Малко преди да сваля от котлона вече готовото ядене, върнах салвията обратно и сервирах. Беше много вкусно, обезателно ще повторя!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.08.2013 Семпъл и изчистен вкус!
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...