Кюфтета от леща с лимоново песто
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2018 Стойчо, зелето пуска вода и се получава задушаване на продуктите - така и то самото омеква, температурата трябва да е умерена и така ястието няма да загори.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2018 Много интересно като не се сипва никаква течност, как аджеба ще стане тая манджа... Тук има само пържене, така няма ли да загори....?
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2015 Харесва ми комбинацията на зеле с картоф.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2014 Хареса ми , защото е нещо различно .
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.11.2013 Адмирации!!! Много, много вкусно се получи :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...