Боб с коприва по манастирски

Манастир "Св. Св. Константин и Елена"
Източник: Бон Апети
Дата: 30.04.2005
Боб с коприва по манастирски
 
Необходими продукти:
250 г зрял фасул
3 червени печени чушки
2 домата
2 моркова
1 глава червен лук
1 връзка зелен лук
2 шепи коприва
1/2 връзка магданоз
1 ч. л. суха целина


Начин на приготвяне:
1
Боб с коприва по манастирски
Фасулът се поставя в глинено гювече с вода. След като заври, постепенно се прибавят нарязаните наедро домати, лук, коприва, моркови, чушки, сол и целина.
2
Боб с коприва по манастирски 2
Оставя се да ври на тих огън до кулинарна готовност. Накрая се слага нарязаният наситно магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: