Блонди с череши

С нежно ухание на бурбонска ванилия
Източник: Бон Апети
Дата: 05.07.2020

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г череши
200 г кафява захар „Демерара“
150 г бял шоколад
130 г брашно
125 г краве масло
10 г бурбонска ванилова захар
1 яйце
1 щипка сол


Начин на приготвяне:
1
Блонди с череши
Шоколадът се накълцва.
2
Блонди с череши 2
Костилките на черешите се отстраняват.
3
Блонди с череши 3
Маслото се разтопява и се разбърква със захарта и ваниловата захар.
4
Блонди с череши 4
Добавя се яйцето и се разбива.
5
Блонди с череши 5
Поръсват се брашното и солта и се разбърква добре.
6
Блонди с череши 6
Прибавят се шоколадът и черешите и отново се разбърква внимателно.
7
Блонди с череши 7
Тестото се прехвърля в квадратна тава, застлана с пергаментова хартия. Заравнява се.
8
Блонди с череши 8
Пече се около 30 минути в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор. Охлажда се, поне за час.
9
Блонди с череши 9
Нарязва се и се поднася. По желание се поръсва с пудра захар.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

27.06.2018
Сладкишът е прекалено сладък и прекалено мазен.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: