Блини

Гости: Емилия Гергинова и Анета Сотирова
Източник: Бон Апети
Дата: 15.12.2001
Блини
 
Необходими продукти:
2 ч. ч. брашно
1/2 ч. ч. прясно мляко
1/2 ч. ч. газирана вода
1 яйце
1 ч. л. суха мая
щипка захар
щипка сол


Начин на приготвяне:
1
Блини
Продуктите за тестото се смесват и се бъркат до получаването на гъсто палачинково тесто. Втасва 20-25 минути. В нагорещен тиган се изсипва 1 ч. л. олио и се слага по 1 черпак от сместа.
2
Блини 2
Пържи се и от двете страни, изважда се и се намазва с масло. Пълнежът е по избор - червен хайвер и сметана, сьомга или сладко.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: