Бисквитена торта с домашен крем

Източник: Мария Аргирова
ТИТЛА: Чирак
Дата: 07.04.2017
Бисквитена торта с домашен крем
Бисквитена торта с домашен крем
 
Необходими продукти:
2 пакета бисквити

за крема:
4 яйца
1 л прясно мляко
7 с. л. захар
7 с. л. брашно
2 ванилии
50 г краве масло


Начин на приготвяне:
1
От млякото се заделят 200 мл, а останалото се слага да заври със захарта и ванилията.
2
Яйцата се разбиват и към тях се сипва заделеното мляко Постепенно (лъжица по лъжица) се добавя и брашното.
3
Заврялото мляко се сваля от котлона и сместа се сипва в него. Отново се слага на котлона, като се бърка, докато се получи крем с желаната гъстота. Когато кремът се сгъсти, съдът се дърпа от огъня и се прибавя маслото.
4
Бисквитите се подреждат и се заливат с готовия крем.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


200 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: