Бирено гювече

Източник: Бон Апети
Дата: 08.06.2010
Бирено гювече
 
Необходими продукти:
300 г варен и обезкостен свински джолан
2 печени червени чушки
1 глава лук
1 тъмна бира
сол, черен пипер, гъша мас, майорана и чубрица на

Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Бирено гювече
Свинският джолан се сварява, обезкостява се и се запържва леко с гъшата мас.
2
Бирено гювече 2
Добавя се нарязаният лук.
3
Бирено гювече 3
Добавят се и печените чушки, които се запържват заедно с него около 2–3 минути.
4
Бирено гювече 4
Овкусява се с подправките и всичко се поставя в гювече. Налива се бирата и се пече при температура 200 градуса около 10–15 минути.


Рецептата е на готвача Данаил Аврамов
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

03.12.2018
За по-богат вкус бих чукнала яйце отгоре.
1.
Изпрати
лично съобщение

18.01.2014
Много лесно и вкусно!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


114 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: