Бери сорбе

Източник: Бон Апети
Дата: 13.07.2010
Бери сорбе
 
Необходими продукти:
50 г захар
по 270 г плодове малини, боровинки, ягоди
плодове на вкус и шоколадов чипс за украса
270 г захар


Начин на приготвяне:
1
Захарта за сиропа се разтваря в 270 мл вода и се вари до сгъстяване. Оставя се да се охлади.
2
В кухненски робот се смилат плодовете и захарта. Получената смес се разбърква със захарния сироп и се налива в подходящ съд. Оставя се във фризер да се замрази.
3
От сорбето с помощта на лъжица се оформят топки, които се поднасят в подходящи чаши и се украсяват с резенчета плодове и шоколадов чипс.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: