Гофрети
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2020 Здраейте, Вешерка! Очакваме снимка на готовия десерт :) Смесването на белтъците с горещ сироп е вид термична обработка, но винаги ползвайте правилно съхранявани, добре измити яйца от проверени източници. Поздрави!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.02.2020 Загрятия сироп достатъчен ли е да пастьоризира белтъците срещу салмонела? При проба ще ползвам порторкаловия шприц (от Била) и сашетата с настърганите корички на Йоткер (нямам им вяра на био-цитрусите)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2017 Ликьорът може да се замени с друг ароматен алкохол по избор.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2017 С какво може да се замени ликьора?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2017 Много вкусен и ароматен стана.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...