Задушен свински врат с ориз и зеленчуци
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
10.05.2023 Привет, Мариела! И на нас ни се стори странно, имаме още една рецепта за пиле по баски, където също се пържи. Някой път ще пробваме и вашия вариант - с варене. Поздрави от нас и хубав ден!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
09.05.2023 Бон Апети, това е много странно, защото аз имам само една такава рецепта от вашите, тя ми е в "Любими", а коментара ми след първото готвене на рецептата от 2020 г. стои отдолу. Това е рецептата, която готвя. Но пилето се вареше цяло, след като изстине се режеше на парчета (аз го правех на хапки) и те се връщаха в манджата със соса да се доварят още малко и овкусят. Сосът ставаше и малко по-рядък от този при сегашното готвене.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
08.05.2023 Здравейте, Мариела! Вероятно сте правили някоя друга наша рецепта. Ние не променяме вече публикувани рецепти, няма защо да го правим, а и рецептите ни са с видео – ще има противоречие. Поздрави от нас!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
08.05.2023 Бон апети, моля Ви не променяйте вече публикувани рецепти. Тази беше описана с варено пиле и я готвех успешно много време, беше ми любима. Променили сте я с пържено пиле. Не е толкова хубаво, опитах. Явно трябва да започна да си копирам рецептите за да ги имам както ги харесвам и да не рискувам изменения.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.11.2020 Супер вкусно стана, само направих няколко дребни промени - зеленчуците ги нарязах на правоъгълничета за да е по-лесно при ядене; вместо пушен червен пипер сложих лют унгарски и вместо чесън нарязах четири люти чушлета. Ще го сготвя пак!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...