Пържен боб със сирене и мента
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
24.10.2015 И аз ги залях с вино, на фурна.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
10.05.2015 Много обичам тези пържолки. Аз ги направих само на фурна, без запържване, като върху пържолките сложих и дижонска горчица и ги залях с вино.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
18.04.2015 :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.10.2014 Не може много да се сбърка при тази рецепта. Стават наистина бързо и сполучливо.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.03.2014 с една дума-страхотни!!!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...