Ориз със сирена и маслини на тиган
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2017 Направих рецептата с горни бутчета, станаха много вкусни :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.10.2014 Много яки станаха, но си признавам от втория път след като увеличих малко повече времето. Може би и да е от бутчетата, но ако се прибавят още 10 мин. няма как да не станат :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.10.2013 Най-хубавите бутчета които съм приготвяла досега!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...