Йогурт кейк с ягодов сос
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.10.2016 Много вкусен.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.07.2016 Правила съм нещо подобно,но със стафиди,галета ядки и сурова настъргана ябълка,пудра захар и канела.Това се реди между точените кори и после се запича и се сервира с порусена пудра захар .Ако някой се интересува ще напиша рецептата.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.07.2016 запичането отнема малко повече от 10 мин. Добре да се сложи и най-долу във фурната, за да се запече и от долу.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...