Йогурт кейк с ягодов сос
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.10.2016 Много вкусен.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.07.2016 Правила съм нещо подобно,но със стафиди,галета ядки и сурова настъргана ябълка,пудра захар и канела.Това се реди между точените кори и после се запича и се сервира с порусена пудра захар .Ако някой се интересува ще напиша рецептата.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.07.2016 запичането отнема малко повече от 10 мин. Добре да се сложи и най-долу във фурната, за да се запече и от долу.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...