Бърз пухкав пудинг

Английска кухня
Източник: Бон Апети
Дата: 20.12.2007

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г краве масло
200 г захар
200 г брашно
25 г сладко от праскови (кайсии)
1 яйце


Начин на приготвяне:
1
Бърз пухкав пудинг
Маслото и захарта се смесват, добавя се разбитото яйце и се бърка, докато се получи кремообразна смес.
2
Бърз пухкав пудинг 2
Сипва се брашното и хубаво се разбърква.
3
Бърз пухкав пудинг 3
Дъното на купичка се покрива със сладкото, стените й се намасляват и се излива приготвената смес.
4
Бърз пухкав пудинг 4
Десертът се покрива с найлоново фолио и се пече 3 минути в микровълнова фурна на пълна мощност.
5
Бърз пухкав пудинг 5
Готовият пудинг се отделя внимателно от стените на купичката, обръща се в чиния и се сервира, като купичката се отстранява.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: